BOOK EN PRØVETUR - Motorsvæver (TMG)

Få en prøvetur i vores tosædet Super Dimona TMG (Touring Motor Glider)

Hvis du er en af dem som godt kan lide og rejse til andre destinationer. Så har Silkeborg Svæveflyveklub et fantastisk rejse fly, som har den fordel, at den kan flyves med certifikat til svævefly. Man skal blot gennemgå et omskolingsprogram til TMG (Touring Motor Glider). Link til uddannelse

Der kan flyves (hvis vejret tillader det) på alle dage fra solopgang til solnedgang. Så har du lyst, så kom og få en prøvetur, og det koster kun 860,- for en tacho time. Du skal blot kontakte – og lave en aftale om en prøvetur med Mike Jørgensentlf.: 21 71 77 58.

Hvis flyvningen foregår fra morgenstunden på en weekend, vil det være en rigtig god ide og møde op ude på pladsen før kl. 10:00. Og så kan du være med til morgenbriefingen, - hvor der blandt andet briefes om vejret, samt hvilken bane der startes fra. Så kan du samtidig få hilst på nogle af de andre piloter i klubben.

NB! Når du færdes på pladsen, er det yderst vigtigt, du aldrig krydser startbanen. Der er hele tiden fly som starter eller lander. Så gå altid i begrænsningen.